Dr. Pulley

Dr. Pulley heeft in zijn leveringsprogramma zitten:

Vario gewichten genaamd Sliding Rollers (SR), deze speciaal gevormde vario gewichten, zorgen er voor dat je een betere acceleratie hebt  en op snelheid minder toeren draait.  De meeste  scooterrijders weten dat ze met een standaard setup een dipje hebben  bij het weg rijden.  Dit komt meestal door de emissie eisen; door je gewichten voor iets lichtere te vervangen is het probleem meestal snel opgelost.

Sliding Pieces (SP) zijn de geleiders die je rollenhuis deksel (ramp plate) makkelijker laten  glijden, en daar door  het accelereren verbetert.

Maksor-Scooterparts levert de SP  gratis bij een setje SR (indien ze in het leveringsprogramma van Dr Pulley zitten);SP’s rollenhuis deksel

De standaard koppeling doet op zich zijn werk goed. Je hebt alleen weinig ruimte voor aanpassingen. Met de Dr Pulley Hit Clutch (Hit) heb je legio mogelijkheden om de trekveertjes aan te passen.

De Hit Clutch wordt geleverd in verschillende  gewichtklasses zodat je het optimaal aangrijpmoment van de koppeling krijgt. Bij sommige uitvoeringen zit ook een nieuwe koppeling behuizing (Bell) geleverd, o.a. voor Piaggio group  250 en 300cc motoren.  

Varioteur (Vario) Dr. Pulley heeft  verder nog vario’s in zijn levering programma. Dit product is nog  in ontwikkeling en zijn slechts nog maar voor een paar type scooters leverbaar.

De veranderingen zitten bij een vario in de glijbaan van de gewichten die met tienden van mm’s worden aangepast en nog  betere prestaties oplevert. Wilt u een Vario bestellen? Mail even!


Refine Search